10 de març 2012

Els Grans Dubtes del Turisme Fluvial


1 Cal tenir experiència en navegació?
No, La majoria de persones que lloguen un vaixell són novells. Tots els vaixells són fàcils de conduir, i no es requereix experiència prèvia abans d'agafar el timó. A més el primer dia de lloguer rebràs una classe de formació per un instructor en què aprendràs les maniobres més habituals.

2. Es requereix algun tipus de titulació?
No es requereix a França, Holanda, Irlanda, Itàlia ni Escòcia. Després de la teva lliçó d'instrucció, se't donarà un permís temporal mentre durin les teves vacances. A Alemanya, es requereix permís només per a vaixells de més de 13 metres de longitud i només en certes zones.

3. Podré amarrar fàcilment?
Para quan i on vulguis, ja sigui en un port esportiu o al mig del camp. Hi ha infinitat de llocs d'amarratge gratuïts al llarg de tots els canals. En alguns dels centres turístics més populars, potser s'ha de pagar un petit import per amarrar. A més després de la classe de formació seràs tot un professional dels nusos mariners.

4. Són els canals i rescloses fàcils de navegar?
Els tranquils canals seleccionats no estan, majoritàriament, sotmesos a marees, i només tenen un corrent d'allò més suau que els fa extremadament fàcils de navegar. El corrent i els nivells de la majoria han estat calmats mitjançant rescloses, moltes de les quals són operades per guardadors de rescloses o s'operen automàticament en acostar-te a elles. Altres les hauràs d'operar tu mateix. Gaudiràs amb les rescloses, ja que són llocs divertits en els que podràs compartir amb altres companys de ruta.

5. Com sabré la direcció que he de seguir?
Et lliurem la documentació amb la informació suficient perquè puguis dissenyar
  els teus itineraris, a més et suggerirem els itineraris més adequats a les vostres apetències.
  Estarem encantats d'ajudar-te a escollir. Recorda el turisme fluvial és llibertat l'únic
  compromís que tens és el que marquen les hores de recollida i devolució del vaixell

6. Què distàncies podré recórrer cada dia?
Una velocitat de creuer normal gira entorn de 8kph i se sol trigar uns 20 minuts en creuar una resclosa.Planeja navegar no més de 4 a 5 hores diàries i amb això navegaràs uns 30 a 40 km diaris.

7. Quina classe de vaixell he de triar?
Comptem amb una àmplia gamma de models i estils diferents de vaixells per a ajustar-se a tots els teus requeriments. Amb una capacitat de 2 fins a 12 persones i d'1 a 5 cabines segur trobaràs el vaixell que més s'adeqüi a les teves necessitats tots els vaixells vénen totalment equipats amb parament de cuina, roba de llit i tovalloles per oferir totes les comoditats casolanes que necessites

8. Hores d'inici i finalització del lloguer
La durada del lloguer és d'una o dues setmanes. També es disposa de períodes de deu i onze dies, i es poden sol•licitar períodes més curts. L'hora d'inici i presa de possessió és entre les 4 i 5 de la tarda, i per a les 9 del matí de l'últim dia calestar de tornada.

9. Què passa si tenim dificultats?
L'equip de les bases es troba a la teva disposició els set dies a la setmana. En cadascuna de les nostres bases tenim personal bilingüe, de manera que, sigui quina sigui la naturalesa del problema, simplement truca a la teva base i estarem encantats d'ajudar-te.

10. Necessitaré una assegurança especial?
El teu vaixell està totalment assegurat, i només seràs responsable de qualsevol dany
  al vaixell que pugi a la quantitat de la teva dipòsit de seguretat. alternativament,
  podràs optar a un pla d'exempció de danys.

11. Aparcament de cotxes
Totes lass bases tenen aparcament exterior gratuït, i aparcament tancat pagant un modest import. Algunes bases ofereixen un aparcament cobert a pagar.

12. És car, el turisme fluvial?
El turisme fluvial per canals navegables ofereix una excel•lent relació qualitat preu. Els preus són pressupostats per vaixell. Simplement divideix el cost total del vaixell pel nombre de persones a bord i, jutja per tu mateix el preu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada